Te voet naar Scherpenheuvel

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 9 mei 2021 05u00 - 11u00
Kerk van Larum - LARUM 1, 2440 GEEL
Traditiegetrouw gaat Landelijke Gilde begin mei samen met KWB Larum naar Scherpenheuvel. Deze tocht gaat door de bossen van de Merode naar Testelt om zo naar Scherpenheuvel te gaan. Niet de kortste, maar zeker de mooiste route.
Te voet, met de fiets of auto naar Scherpenheuvel. Traditiegetrouw gaan we begin mei naar Scherpenheuvel samen met de KWB. Deze tocht gaat door de bossen van de Merode naar Testelt om zo naar Scherpenheuvel te gaan. Niet de kortste, maar zeker de mooiste route. Deze tocht door bos en veld is ongeveer 28 km. Een betere voorbereiding voor “de zotte 50 van Gheel“ kun je niet vinden. We willen zeker zijn dat iedereen de kans krijgt om mee te gaan, dus daarom passen we onze snelheid zeker aan. Samen uit is samen thuis. Onderweg wordt er traditiegetrouw gezorgd voor een lekker ontbijt.

Er is steeds de gelegenheid om in Scherpenheuvel naar de eucharistieviering te gaan. Nadien kan er nog gezellig nagepraat worden en is de vermoeidheid snel vergeten. En natuurlijk kan je nog steeds als het niet genoeg beweging was voor U nog te voet naar huis gaan.

Vanwege de geldende coronamaatregelen zullen we ons moeten opsplitsen in groepen van max. 10 personen.

Praktisch

Vertrek
Kerk Larum
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
KWB Larum
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

014 58 20 87